WEBSHOP
Från och med måndagen 12/10 finns vår webshop på ny adress. shop.malmo.suppliesdirect.se Knappen uppe kan ni använda för att komma direkt dit.

INPA-Utbildningar


Kunskap och kvalitet är ledord i den moderna städverksamheten. INPA skräddarsyr utbildningar efter din verksamhets målsättning och behov. Vi samordnar även ServiceBranschensYrkesnämnds (SRY) utbildning mot Yrkesbeviset för städare. En baskompetensnivå för den professionella städaren.

Vi har naturligvis egen utbildningslokal anpassad för såväl teoretisk som praktisk utbildning.


Exempel på några utav våra utbildningar.

Grundläggande städteknik
Bioteknisk rengöring
Professionell Golvvård
INSTA 800
SRY Yrkesbevis
Fallskyddsutbildningar
Fönsterputs utbildningar
Behovsanpassade utbildningar för er verksamhet

Under nyheter lägger vi upp aktuella utbildningar

Rena service & supporttjänster

INPA tillhandahåller en rad service & supporttjänster inom området professionell rengöring, såsom att planera, strukturera, dimensionera, utveckla och följa upp din städfunktion. En ren supportfunktion så att din verksamhet uppnår fastställda ekonomiska och rengöringstekniska mål.

* Utbildning
* Städplaneringsprogram & städtidsberäkning
* Kvalitetsmätning enligt SIS SS 62 78 01 (INSTA 800)
* Support vid entreprenadsupphandling
* Städmaskinsservice & Finansiell leasing


Våra tjänster riktas till städbolag, fastighetsbolag, ytägande verksamheter såsom industrier, hotell och konferensanläggningar, skolor och förskolor samt vård och omsorgsenheter inom offentligt och privat näringsliv. Gemensamt för dessa verksamheter är deras krav på kvalitet och resultat.

Utbildning

Kunskap och kvalitet är ledord i den moderna städverksamheten. INPA skräddarsyr utbildningar efter din verksamhets målsättning och behov. Vi samordnar även ServiceBranschensYrkesnämnds (SRY) utbildning mot Yrkesbeviset för städare. En baskompetensnivå för den professionella städaren.

Städplanering och städtidsberäkning

INPA erbjuder opartisk städtidsberäkning och planering av dina städuppdrag. INPA Städplanering ger dig svar om det tidsbehov som finns inom städområdet. En servicetjänst som ofta tillämpas i samband med upphandling av städtjänster. Då får upphandlande enhet svar om tidsbehov och uppskattad kostnad redan innan anbuden utvärderats.

Support vid upphandling

INPA erbjuder teknisk support vid upphandling av städtjänster. Vi hjälper din verksamhet att utforma tekniska bilagor till förfrågningsunderlaget. Vare sig det gäller frekvensstyrd eller funktions och processinriktad städentreprenad ökar vi dina möjligheter att få rätt leverantör till uppdraget.

Städmaskinsservice och Finansiell leasing

För att öka våra kunders möjlighet att erbjuda bästa tänkbara städkoncept tillhandahåller INPA en rad alternativ inom finansiell leasing och städmaskinsservice. Detta så att dina städsystem och maskiner är och förblir driftssäkra med bästa tänkbara ekonomiska och rengöringstekniska resultat.

Kontakta INPA för mer information om hur vi kan utveckla din verksamhet mot förväntade mål.


Kontakta oss, vi finns här för Er!

Supplies Direct Malmö AB
(fd INPA)
BUTIK / UTSTÄLLNING
Höjdrodergatan 29
212 39 Malmö

Kundtjänst/Order: 040-689 30 30
E-post: malmo@suppliesdirect.se
Maskinservice: 040-18 74 63

Öppettider helgfria vardagar
Kl. 08:00 till 16:30
Dag före helgdag
Kl. 08:00 till 15:00
Webshop, öppet dygnet runt

Miljökatalogen

Miljökatalogen

Ta en titt i vår nya miljökatalog! Här har vi samlat våra miljömärkta alternativ så att vi tillsammans kan minska vår miljöpåverkan.

Visste du att...

Grodan Kermit är vänsterhänt.
Nyhetsbrev