WEBSHOP
Från och med måndagen 12/10 finns vår webshop på ny adress. shop.malmo.suppliesdirect.se Knappen uppe kan ni använda för att komma direkt dit.

Kompetens och erfarenhet

Supplies Direct är din totala partner inom professionell rengöring. Med våra koncept, har din verksamhet tillgång till kompetenta lösningar och mångårig erfarenhet med allt samlat under ett tak. Från städprodukter och maskiner till utbildning och service.

Fyra ledande städgrossister har fr o m 1 juni ett nytt gemensamt namn. Vi är fortfarande separata företag men har ett nytt gemensamt erbjudande där vi paketerar alla våra fördelar i namnet Supplies Direct med mottot Ren kunskap. Stark support.

För dig som kund innebär det mer resurser, utökad kompetens och tillgång till fler butiker.

När du kommer in i butiken är allt som vanligt. Samma människor, samma goda service, alltid lika flexibla och vi ger dig rätt råd – såväl i butiken som ute på ditt objekt. e-handeln och dina kontakter med sälj och kundservice fungerar precis som tidigare.
Steg för steg ska du märka att vi vässar vårt erbjudande och ökar servicegraden genom ett ännu starkare och attraktivare utbud.

Historik

Supplies Direct (fd INPA) har varit ett familjeägt företag med stark lokal förankring.
Företaget etablerade 1973 och har med tiden vuxit sig starkt och blivit en välkänd aktör på den sydsvenska marknaden.
Våra kunder är främst privata städbolag, kommuner, fastighetsbolag, hotell, restauranger och olika typer av industriföretag.
Vi har lång och gedigen erfarenhet av branschen vilket innebär att vi alltid levererar en hög professionell service åt våra kunder.
Supplies Direct är din totala partner inom professionell rengöring.
I december 2013 förvärvade Papyrus Supplies INPA AB. Kombinationen med INPA:s höga kompetens inom området städ och Papyrus enorma produktbredd och överlägsna logistikapparat kan vi erbjuda våra kunder allt de behöver under ett och samma tak.

Välkommen till oss på Supplies Direct!


Kontakta oss, vi finns här för Er!

Supplies Direct Malmö AB
(fd INPA)
BUTIK / UTSTÄLLNING
Höjdrodergatan 29
212 39 Malmö

Kundtjänst/Order: 040-689 30 30
E-post: malmo@suppliesdirect.se
Maskinservice: 040-18 74 63

Öppettider helgfria vardagar
Kl. 08:00 till 16:30
Dag före helgdag
Kl. 08:00 till 15:00
Webshop, öppet dygnet runt

Miljökatalogen

Miljökatalogen

Ta en titt i vår nya miljökatalog! Här har vi samlat våra miljömärkta alternativ så att vi tillsammans kan minska vår miljöpåverkan.

Visste du att...

I USA finns fler registrerade person- och lastbilar än vuxna medborgare.
Nyhetsbrev